søndag den 30. juni 2013

Juli 2013

Efter en lidt kølig afslutning på juni, går vi nu ind i juli med en forhåbning om bedre vejr med højere temperaturer, især fordi juli er årets store feriemåned.

I forbindelse med sommerferien, vil mange haver blive forsømt, det kan de også klare i 10 til 14 dage, men mere end det vil efterlade haven mærket i noget stykke tid.
En god løsning på dette er fremover at bestille feriepasning af haven, udover det er nemt så er det faktisk ikke så dyrt som mange tror, f.eks. kan man få sin græsplæne slået for omkring 0,47 kr pr. kvm. det er da til at komme over.
Samtidigt med at haven bliver passet, så ser det også ud til der er nogen hjemme, og dette kan afskrække indbrudstyvene.

Kirsebær og jordbær høstes nu, dette skal gøres regelmæssigt, ellers vil planterne smide  frugten og den vil gå tabt.
Mens man høster sine jordbær kan man udvælge sunde stiklinger, som pottes med hensigten at udplante når vi kommer til efteråret.

Staudebedene gåes efter, for at tjekke opbinding på pæoner og andre storblomstrende planter, så disse ikke knækker ved blomstring.
Herudover kan vanding og gødning være nødvendig for at få en god blomstring.

Køkkenhaven luges og kultiveres for at holde jorden løs og ukrudtsfri,og selv om juni har været våd til sidst, kan det være nødvendigt med vanding og gødning for at fremme en god høst.
 Ingen kommentarer:

Send en kommentar